## Agenda

## SB350 CAISO Stakeholder Meeting Monday, February 8, 2016

**Location: CAISO Stakeholder Meeting Room** 

Time	Duration	Topic / Title	Lead Presenter
10:00 AM	15 min	Introduction	Keith Casey
10:15 AM	30 min	The Brattle Group discusses the study approach, explains the process and parties involved	Judy Chang / Hannes Pfeifenberger
10:45 AM	60 min	E3 describes renewable energy analyses, analytical approach, and assumptions.	Arne Olson
11:45 AM	45 min	The Brattle Group explains the ratepayer impact analytical methods and assumptions.	Judy Chang / Hannes Pfeifenberger
12:30 PM	60 min	Lunch	All
1:30 PM	45 min	BEAR Economics explains the analytical approach used for the employment and economic impact analysis.	Dr. David Roland- Holst
2:15 PM	15 min	Break	
2:30 PM	60 min	Aspen describes the analytical approach used for environmental impact analyses and assumptions.	Susan Lee / Brewster Birdsall
3:30 PM	60 min	Stakeholder Comments	Stakeholders
4:30 PM	15 min	Next Steps and Wrap-up	Debi Le Vine / Judy Chang
4:45 PM		Adjourn	