Agenda

SB350 CAISO Stakeholder Meeting

Tuesday, May 24, 2016

Location: ISO Board Room

Time	Duration	Topic / Title	Lead Presenter
9:00 AM	15 min	Introduction	Keith Casey
9:15 AM	60 min	The Brattle Group discusses the final study approach and changes in response to stakeholder comments, provides a recap of the process and parties involved, provides a brief summary of key findings and results	Judy Chang / Hannes Pfeifenberger
10:15 AM	15 min	Break	
10:30 AM	90 min	E3 describes renewable energy analyses, final renewable portfolio results, and RPS investment cost impacts	Arne Olson
12:00 PM	60 min	Lunch	
1:00 PM	90 min	The Brattle Group explains the key assumptions to the production cost simulations and California power production, purchase and sales costs	Judy Chang / Hannes Pfeifenberger
2:30 PM	15 min	Break	
2:45 PM	60 min	The Brattle Group explains impacts on: Resource adequacy costs Ratepayers	Judy Chang / Hannes Pfeifenberger/Arne Olsen
3:45 PM	15 min	Break	
4:00 PM	75 min	 The Brattle Group explains the impact on: GHG emission impacts System reliability and transmission planning 	Judy Chang / Hannes Pfeifenberger / Arne Olsen
5:15 PM	15 min	Wrap-up and Schedule for the Next Day	Deb Le Vine / Judy Chang
5:30 PM		Adjourn	

Agenda

SB350 CAISO Stakeholder Meeting

Wednesday, May 25, 2016

Location: CAISO Stakeholder Meeting Room

Time	Duration	Topic / Title	Lead Presenter
9:00 AM	15 min	Recap from previous day	Keith Casey
9:15 AM	60 min	BEAR Economics explains the analytical approach used for the employment and economic impact analysis.	Dr. David Roland- Holst
10:15 AM	15 min	Break	
10:30 AM	90 min	Aspen describes the analytical approach used for environmental impact analyses and assumptions.	Susan Lee / Brewster Birdsall
12:00 PM	60 min	Lunch	
1:00 PM	90 min	Stakeholder Comments	Stakeholders
2:30 PM	15 min	Next Steps and Wrap-up	Deb Le Vine / Judy Chang
2:45 PM		Adjourn	